Please visit my new blog

This Blog has been Moved to Gundam Century
3

Pe er from mba' Nia & Tag from Ronny

ahirnya bisa kembali blogging nih...
baru sembuh dari sakit hehehe

mohon maap baru bisa dikerjain walau dah expired wkekekekeke....
sip kita mulai nih...
pe-er ni telah diterima dari Mba' Nia yg isinya mengenai 5 hal gokilzz versi sang terdakwa ^^


awalnya bingung bedain yg mana hal gokilzz, gila, malu2in, atau stres versi saya haha...
setelah dipilah pilah, mungkin inilah hal gokilzz yg masih teringat ampe sekarang

1. waktu masih SMP, ada acara kelulusan gitu... jadi boleh ngisi satu lagu tuh.. spontan aja saya & 2 teman daftar buat ikutan ngeramein... skil bermusik yg pas2an & ide yg kurang brilian bikin kami jadi stuck pada satu lagu yg biasa aja...kami pilih lagu SHE dari greenday, simpe sih haha... tp waktu itu lagi anget2nya game lan counter strike... jadi alih alih latian, malah kabur ke warnet... terhitung cuma 1x latian yg asal banget. pas hari 'H' nya tiba giliran kami, pe de aja naek panggung, kontras aja yg nonton pada melongo, ga jelas lyrik nya apa, drumnya ngaco, eh aku asal aja betotin bas sambil suara 2, padahal ga apal...
ahir nya kami turun panggung dengan pe de yg sama & lgsung cabut ke warnet, cuz temen2 yg laen pada kabur smua...acara kelulusan jadi ga ada arti neh haha

2. emank parah klo ketemu temen satu profesi. janjian jalan berdua aja ke mall cuma buat nge gila disana...dari kencingin dinding wc, gangguin dagangan orang(beli jg kaga), ampe gangguin SPG yg dirasa menarik hati haha...parah dah seharian khusus buat nge gila.

3. temen2 kuliah pada ngajakin bergadang. usulnya sih maen counter strike ampe pagi ambil paket malam di warnet. malem minggu nih, jadi yg ngapel di cepetin pulangnya wkwkwkwkw jadi mulainya skitar jam 10-11 malem. mulai deh perang, seru banget walaupun ga bisa teriak2 disana, cukup diketik yg muncul di layar dah mewakili ekspresi masing2. kerasa bgt skitar jam4 dah pada teler...ahirnya kami udahan & ganti buat netting...tp ada jg yg malah molor.

4. pas lagi makan bakso lapangan tembak(modar di tempat deh) bareng temen2, minumnya coke botol, jadi tak goyang2 botolnya trus di tuang di gelas, mo niru gaya pas nuang wine ga kesampean... ga nyangka gas nya cepet banget naek, meluber dah, ternyata di bawah nya ada mangkuk sambal...yah gitu deh, cabe soda deh...awalnya panik eh malah nikmatin nambain sodanya wakakakakakakak...kan sayang stengah stengah...

5. yg maseh anget nih, pas ada acara nya adik tingkat yang diadain di salah satu gedung(ga tau apa nama gedungnya). kebetulan masih area tempat biasa maen jadi dateng pake kaos oblong ama celana pendek diatas lutut...haha pas sampe & liat sekeliling, ga nyangka smua pada pake pakaian yg bebas pantas, minimal yg pake clana stengah tiang sih ada, itu jg cuma 2 orang, ... untung aja dosen ga liat. peduli amat ama yg laen

yah cuma segitu yg inget, masih banyak sih hal2 gokilzz yg pernah dilakuin...

------------------------------------------------------------------------------

ni ada TAG dapet dari ronny nih....thx bgt bro haha
the rules are...
1. Take a recent photo of yourself OR take a picture of yourself RIGHT NOW
2. DON'T change your cloth. DON'T fix your hair, just take a picture
3. Post that picture with NO editing
4. Post this instruction with your picture
5. Tag 10 people to do this

kul malem emank bikin ngantuk...temen iseng ngambil poto ku, cuma bisa gini deh gayanya haha

PE-ER & TAG ini mo di sebarin ke :
1. Priwa - dia banjir hal2 gila...edannnn haha
2. norture
3. nie'Q
4. on3cyber
5. Tips blogspot
6. delia
7. gdrake
8. pinky
9. Rantaro
10. ali syahab

sip dah...tugas terselesaikan...blogwalking besok pagi dah hehe
5

TAG & Award dari mba' Lyla

hihihihi....
dapet award & TAG dari mba' lyla nih...
hehe maap bgt lupa, untung aja mba' lyla mau berbaik hati repot2 mengingatkan ^^v

ini TAG nya...

& ini awardnya...
blossom emang imut, eh tiga2nya deh


TAG & Award ini ditujukan kepada teman2 blogger yang dah sudi mampir ke blog ku...
all just for u

*note
award gokilz dari mba' nia blm sempet diselesaikan...
tinggal 2 lagi, bingung milih2 nya hehe
maap ya mba'
5

Fuse TV: Slipknot Vs Britney Spears!!!

VS

With our defeat of Disturbed last week we are one step closer to Best Video of 2008 on Fuse. This is going to be by far the toughest week of voting yet. We are up against Britney Spears in the semi-finals! We are going to have to work hard for this one, this is a battle of metal vs pop. Let's take her down and show the world that Slipknot can not be touched! We need everyone to get and out vote each and every day this week and make sure your friends know to go out and do the same! Let's win this one not just for Slipknot but for all of metal! Head to http://fuse.tv/music/best-of-2008/ and make your voice heard!
17

Masked Rider Kabuto

Here's the third release from Bandai and Medicom Toy's collaboration Project BM!: 12-inch Kamen Rider Kabuto in Rider Form! A super-articulated RAH301 Kai body with custom parts provides a realistic body line, with a beautifully detailed faux leather suit and soft vinyl armor parts. Two Kabuto Kunai-Guns in two modes (gun mode and kunai mode) are included, along with six optional hands for various poses. A figure display stand is also provided. Let "he who walks the path of Heaven" rule over your collection!



Maksed Rider Dark Kabuto, Tendou Souji, Masked Rider Kabuto


Henshin.....!!!!

Picture taken from Tokyohunter & 1999
2

Votes for Slipknot

To all my friends. please help us to votes for Slipknot on Fuse - Best Video of 2008.


This will be the toughest competition we've faced so far. It is more important then ever that everyone gets out and votes for Psychosocial every single day!
Make sure to rally all of your friends to vote too!
If we can make it all the way and take down Britney Spears and all of the other pop groups it will make a very serious statement about Slipknot and metal in general.

thanks for all.
2

Portrait of Pirates One Piece part 2

Here we go again with the rest Straw Hat Pirates crew members

Tony Tony. Chopper
Tiny of body and tremendous of heart, reindeer Tony Tony Chopper returns to MegaHouse's superb Portraits of Pirates line with this sharp new sculpt! Measuring about 10cm to the top of his hat, the doctor for the Straw Hat Pirates comes with a display stand, and is in scale with other figures in this hotly sought series.


Nico Robin
This high-quality PVC figure of Nico Robin is smooooth and shapely, and beautifully painted to show her at her best. A white cowboy hat is included for extra spice, and a purple display base is provided to help keep her upright.


Franky
Making his debut in MegaHouse's superb Portraits Of Pirates line, here's Franky, shipwright for the Straw Hat Pirates! About 22cm tall to the tip of his fierce forelock, this fantastically detailed PVC figure comes with his sunglasses, chain necklace, and two bottles of drink to help fuel his cyborg body. A display stand is also included.


Brook
The afro-haired skeleton of the Straw Hat Pirates will join the rest of the crew this December in MegaHouse's P.O.P. line!
The price has not yet been announced.

9

An Award from Sunny : smile

wow...
sorry for kept it so long...hahaha
many thanks from Sunny that gave me such a wonderful award...
For the reason, i will use Indonesian language hehehe

An award for bloggers who show kindness and spreading happiness around.



10 alasan yang bisa membuat ku senyum hari ini :

1. hari ini ga ada jadwal kuliah, jadi bisa ngeblog sepuasnya
2. tugas yang harus dikumpul besok ahirnya selesai haha
3. hari ini ga ujan walaupun mendung
4. bisa membalas kunjungan teman2 blogger sekalian, thanks dah mampir, kunjungan kalian smua sangat berarti
5. figure yg dah lama ketahan di bea cukai ahirnya bisa lepas juga, dan dah mulai terbang kerumah, tinggal nunggu aja
6. bisa chatting lagi (setelah sekian lama) sama si priwa yg edan wkwkwkwkwkwk, walaupun cuma bentar.
7. malem ini bisa nginep & begadang di rumah sodara hahaha
8. komik onepiece jilid 49 keluar hari ini, huhuhu
9. senyum untuk hari esok
10. seyum untuk temen2 blogger ku yg sangat kusayangi hahaha

mo diberi kepada :
1. Priwa
2. Mba' Nia
3. Blogendeng
4. Tripzibit
5. Mba' lyla
6. elmo
7. Xero
8. didiet
9. ririn
10. aphied

aku berharap bisa ngasih award ini pada smua temen2 blogger...
jadi siapapun bisa buat ambil award ini.
6

Portrait of Pirates One Piece part 1

Back again with the great anime series ever until now.
Monkey D. Luffy & his crew with great detailed.
I hope u'll enjoy the shows

Monkey D. Luffy
Quickly sold out when first released in 2004, this terrific completed and painted PVC figure of Luffy, hero of the hit series "One Piece," returns at last in new packaging! Includes his hat; his vest can be removed if you so desire. Also includes a figure stand for display purposes.

Roronoa Zoro
Terrific completed and painted PVC figure of Roronoa Zoro, from the hit series "One Piece," returns at last in new packaging, with some refinement to the figure itself too, according to MegaHouse! The swordsman skilled with three swords, Zoro is strikingly posed and comes with a pair of goggles, his swords, and a figure stand for display purposes.

Nami
This fantastic completed and painted PVC figure of Nami returns at last in new packaging! She's every bit as sharp this go-round, too, posed with a hip cocked coquettishly and with a peek's worth of belly showing where the bottom of her shirt is blowing slightly upwards--wow! A display base is included in the box.


Soge King (Ussop)
This excellent PVC figure of the one, the only, the ever-awesome Soge King is very well painted and formed. He comes ready for battle with plenty of equipment to get him through, all painted with highlights and weathering for a realistic look. His staff and satchel as well as removable masks and a stand are included.


Sanji
Quickly sold out when first released in 2004, this terrific completed and painted PVC figure of Sanji, the dashing, foul-mouthed, chain-smoking, high-kicking cook of the sea, returns at last in new packaging! In a typical slouched pose, he comes complete with a cigarette to pose in his right hand. A display base is included in the box.

13

White Strike Freedom

just wandering if i can customize strike freedom gundam like this.
i really hoped too, but it needs more skill to do that.
salute for keita, his custom always great.


compare it.
the right one is strike freedom gundam & the left one is white strike freedom customize by keita.


you can see more details about keita jobs HERE
enjoy
1

1/12 HY2M Air Shock Battle Beam Saber

A fun and fascinating release from Bandai, here's an ultra-realistic, 1/12-scale electronic reproduction of the Gundam's Beam Saber...which just happens to be the perfect scale for a person to use! This 27.4cm-long scale toy of Gundam's mainstay weapon electronic lights and plays sounds (20 different sound effects and eight of Amuro Ray's famous phrases) from the speaker at its end. A sensor device embedded inside detects motion so that appropriate sound effects will be played with each swing. It has two different play modes: Fighting Mode allows you to practice your Beam Saber moves, and Scenario Mode lets you play through a total of seven stages of famous battles from the One Year War! The Beam Saber will run for about 90 minutes on three AAA batteries (not included). A custom display stand is provided. Perfect for cosplay use, engaging in Beam Saber duels with others, or practicing Gundam's Beam Saber moves while watching the classic anime!

For those who are Gundam lover.
Check more great toys at HLJ

10

SIC vol.44 and others

just filling around with some pictures

Apollo Geist, from masked rider X


Hanged Masked rider X


Art Works Monsters : Deneb Imagin
Taken from Masked rider Den-O


New update...
S.I.C vol.44 Masked rider zeronos & deneb imagin
will be release on December

For more info about Masked Rider Den-O, visit here
0

Award & PR dari ayas, ifat, priwa,

datang lagi nih dgn setumpuk tugas yg blm sempet dikerjain hehe...
maap ya lama, maklum inet gangguan nih...

nih dapet award dari mba' adealfay dan Priwa
thx bgt ya mba'...maap br bisa di posting

------------------------------------------------------------------------------------

PR dari ifat & priwa kebetulan sama nih...hehe

PR nya adalah apa arti dari sebuah nama
panjang banget jadi tak kasih intinya aja...
- saya ini liar, gilaaaa, pemberontak huhuhu
- saya ini punya banyak energi dan semangat yg meluap2 duarrr...
- loyal, keras kepala, dan cepet bosen hehe
- berkharisma, punya potensi untuk meluluhkan hati wanita...bah

kira2 gitu dah intinya, klo mo yg panjangnya tongkrongin versi inggrisnya di sini nih

-------------------------------------------------------------------------------------

PR juga dari mas ayas(easy blog trick)

PR nya adalah 10 hal dari diri ku...hmmm

1. Nama,, ga terlalu penting sih, panggil / sebut aja RIP...singkatan sih, ato arti laennya tuh Rest In Peaces hehehe ngibul ah

2. status masih kuliah di unsri palembang...blm ada rencana ke depannya huhuhu

3. lahir di palembang & gede di sini, walopun ortu org madiun, tp sama skali blm pernah kesana, paling2 cuma smpe surabaya aja...

4. suka manyun ndiri, ga tau knapa

5. cepet bosen, kecuali hal2 tertentu

6. sekarang lagi aktif nge blog walopun ga maju2, ga kreatif nih

7. hobi maen bola n futsal, biasanya minimal 1x seminggu, ato malah 4x seminggu

8. hobi denger musik metal dan sebangsanya...ni hobi muncul pas SMP kls 2. dulunya suka dgn band2 lokal yg ngetop tp ahirnya nyantol ke band metal. ceritanya ada temen ku yg minjemin kaset slipknot punya kakaknya, temen ku itu cewe. buat backsound drama sekolah sih, eh malah jatuh cinta ama nih band n sampe sekarang masih aktif sebagai maggots(sebutan buat fans nya slipknot)...n aku anti banget lagu2 indo, kecuali lagu indonesia raya tentunya wkwkwkwkwk...
jd seharinya dgr lg barat aja...ups kepanjangan nih

9. hobi yg baru di lakonin awal desember taon lalu. jadi kolektor maenan hehe blm ada setaon gelutin ni hobi...karna dah kenal inet sejak SMP, ada2 aja hobi ku, dulu jg sempet keracunan game online sih

10. hobi laennya tuh tongkrongin forum2 kayak kaskus , kafegaul, toyzhunt, disini nih tempat nya para kolektor berkumpul, jadi tau update2 barang yg bakal masuk ato mo nyari barang yg dah sangat langka. orang nya baek2, kita bisa saling share disini...masih banyak sih tempat laen, tp biasa fokus di 3 itu...tempat yg bagus banget buat belanja online hehehe

dah itu aja dulu...
buat yg laen ntar pasti di kerjain ya hehe...
3

Chopper with cotton candy

Back with fresh new toys.
Chopper while enjoying cotton candy.
Will be release on January.
More great stuff at HLJ
16

Apocalypse Legendary Scale 11" Bust

Apocalypse from Marvel by Sideshow

The Apocalypse Legendary Scale Bust is a hand-painted polystone-cast sculpture measuring approximately 11” H x 12” W x 8” L. Joined with a mechanized silver-sheathed neck, Apocalypse’s countenance is thrust imperiously from the expansive collar of his elaborate armor plating. Dominated by monstrous glazed red eyes, Apocalypse’s grayish features are twisted by a contemptuous scowl. Apocalypse was among the first of the mutants, imbued with a predatory sense of perseverance. Coupled with outrĂ© biomechanical technology, his powers increased to include vast human strength, shapeshifting abilities, and the ability to generate increased size and mass.
for more info just visit bigbadtoystore
7

1/100 MG Infinite Justice Gundam

well...here we go again here...
It's about gundam model kit. brand new from Gundam Seed Destiny series.
here it comes MG infinite Justice

There's no better justice than Infinite Justice--and Bandai does justice to the Mobile Suit with this highly anticipated Master Grade release! This sharply detailed snap-fit kit of Athrun Zala's personal Mobile Suit comes molded in color, and upon completion the mech will be fully poseable with polycapped joints that allow for posing possibilities galore. This kit introduces to the MG series a new joint system for its side skirt armor that allows you to pose Infinite Justice Gundam kicking, as seen in "Gundam Seed Destiny"!

Included are a beam rifle that can be mounted on its back skirt armor, two "Super Lacerta" Beam Sabers that can combine to form a double-bladed beam weapon, and a left arm-mounted shield that stores a detachable "Shining Edge" Beam Boomerang and Grapple Stinger (a bendable wire is provided to display it in mid-deployment). Beam effect parts for the Beam Sabers, "Griffon" Beam Blades connecting the knees and feet, Beam Boomerang, and shield are provided as well.

Accompanying Infinite Justice Gundam is the Phantom-01 backpack that can be attached to the mech's back for a boost in speed and firepower. The engine covers can slide out to reveal detailed vernier nozzles. Two same-scale unpainted figures (molded in white) of Athrun in standing and sitting poses are included, along with dry-transfer decals, stickers, and foil stickers for detail. (Bandai's Action Base shown in the photos below is sold separately.)

More detailed at HLJ & 1999

4

Big Size Soft Vinyl Collection: Ryuk

back to our territory...
the shinigami that follow Light Yagami...An apple lover. that's Ryuk


An apple a day keeps Ryuk from experiencing withdrawal symptoms! Shinigami Ryuk from "Death Note" is captured with his limbs twisted like a pretzel as a result of not having eaten any apples. Measuring 50cm to the top of his elbow, this impressive soft vinyl figure is sharply sculpted and finished with shading and weathering effects that bring out all his eerie detail. A white-colored steel display base is provided to help keep him upright on display. Produced by Jun Planning and distributed by Taki Corporation.

ryuk's death note

Find more great stuff at HLJ
5

Blogger Buddy Award from Sunny

huuupppfff.....
finally...
many thanks to Sunny for delivering me such a wonderful award for me...
i realy appreciated it...



You can get
Blogger Buddy code here

i'm tossing this award to :
1. Elmo
2. Mba' Nia
3. Final Fantasy Planet
4. Aphied
5. Rantaro
 
Copyright © Art of 'hobby'

The "Urban Elements" theme by: Press75.com

Blogger templates Converted into Blogger by Intro Blogger